1 Temmuz 2012 Pazar

TATİL GÜNCESİ 1...

İşte yine burdayım.Söz verdiğim gibi=)
Nasıl geçiyor yaz mevsiminiz...
Evde, işte, tatilde yada okulda di mi? Bende neredeyse tüm durumlar mecvut.Hepsi bir aradayım=)Boşluktansa doluluk, yalnızlıktansa kalabalık tercihimdir diyorum ve durumumdan hiç şikayet etmiyorum=)
Malum ramazan ayımız giderek yaz mevsiminin ortalarına denk gelmeye başlayınca tatillerde erkene alındı.Bendeniz de bahsettiğim üzre tatilini yapıp dönenlerdenim=)
Bakın bakalım neler yaptım neler giydim nereye gittim...
Bu yıl caprice thermal palace oldu tercihimiz.Bir çoğunuz buna aşinadıır.Daha evvel ki senelerde ailece gitmiş ve oldukça memnun kalmıştık.Bu yıl eşimle birlikte gittik tatile.Birçok alternatif tatil diye bize sunulan otelleri tecrübe etmiş ve değerlendirmesini buna göre yapan biri olarak caprice'in bu işi gerçekten bildiğini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
Otel çok eskimiş hatta çok çok.Ama inanın hiç  gözünüze batmıyor.yemekler hizmet temizlik animasyon düzen ..sayıp sayamadığım diğer birçok konu ise oldukça iyi.
Otel çok kalabalık olmasına rağmen hiçbirşey aksamıyor.Çalışanları aşırı derecede ilgili ve güleryüzlü bir dediğiniz iki olmuyor...Gözüme çarpan tek sorun özellikle öğle yemeklerini yediğimiz yerin inanılmaz derecede sıcak olması ..Klima veya alternatif bi çözüme en kısa zamanda gidilmeli bence...
Şimdi biraz da görsel diyoruz












Yemekleri hem göze hem damağa hitap edecek lezzetteydi...








Veee geceyi Coşkun Sabah'la tamamladık=)







Söyledi, söyletti.. pek keyifliydi






E böylece tatil güncesinin 1.bölümü bitti=)
Sağlıklı kalın, mutlu kalın, huzurlu kalın veeee
takipte kalın=)

2 yorum:

sedaSRC(biçerdiker) dedi ki...

Allahh Allaah bele bak bir karışcık maşallah :) güzel vakit geçirmişsiniz tatil dönüşü bomba gibi oluyo insan :)

duygu-ca dedi ki...

=)tatilde ki tembellik yapmayı özlüyor insan yine de=)